Mijn mini moestuin.

Ik vind het zo leuk om te kunnen plukken in mijn achtertuin. De Chinezen laten alles omhoog groeien. Scheelt weer ruimte. Ik heb vijf plantjes van een komkommer, snack komkommer en courgette. Stokken ernaast. Nog een stok halverwege horizontaal. Ik hoop zo dat ze het goed gaan doen. Ik probeerde het al om de boomstam heen te laten groeien. Dat werkte niet. Teveel schaduw.

Nog een paar aardbeiden planten in een pot. Ijsheilige is geweest maar toch weer koude nachten. Dan zet ik de potten op de tafel onder de overkapping.

Een bieslook plant, rozemarijn en basilicum erbij. Allemaal gewoon van de supermarkt. Goedkoopst. Groeit prima. Basilicum is even afwachten. Deze lukt niet elk jaar. Nog een zak kruidenzaadjes erin gestrooid. Geen idee of dat wat gaat worden.

Heerlijk om met mijn gietertje rond te lopen. En… s’avonds laat loop ik een rondje om slakken 🐌 te vangen. Soort van avonddienst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s