Mazzel weer.

Wat een geluk dat het in het afgelopen weekend super weer was. Ik heb de tuin even zomerproof gemaakt. Hij was al netjes en schoon. Maar toch even de laatste veertjes opgezogen. Nee, niet ik. Maar met de stofzuiger. Het buitenkleed ligt weer onder de tafel. De ijsblokjes machine is schoon gemaakt.

In de avond vroeg ik de kids buiten te komen zitten. Afgelopen vrijdag. Nu zijn er nog geen muggen. Ideaal. Eva mocht mijn speaker overnemen. Hardrock muziek kwam er toen uit. Prima. Koffietje. Koekje erbij. Op een gegeven moment een dekentje erbij. Prima. Wat hebben wij genoten.

In de avond mooie verlichting. Het lijkt wel een sprookjestuin waar wij van mogen genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s