Het zijn de kleine dingen die het doen.

Het zijn echt de kleine dingen die het doen! Ik had via Facebook gevraagd of niemand iets kwijt kon aan eten of geld. Kreeg ik zowaar via via 20 euro aangeboden. Bedragen van vijftien en vijf euro. Wat geweldig. Ik heb daar een brood, eieren, melk en rijst voor gekocht.

Ik had een gezin onder mijn hoede. Inmiddels zijn zij overgenomen via een fijne stichting. Nu heb ik een nieuw gezin. Ik weet dat zij er zeker gaan komen, dit is geen bodemloze put waar je in investeert. Zij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ komen er wel! Maar omdat ze vanaf nul moeten beginnen hebben ze moeite om nu aan eten te komen. Een wasmachine, slaapbank ect hebben zij nog nodig. De kids slapen met een matras op de grond. Mams in de woonkamer op een luchtbed.

Ik vind het superknap dat zij blij is met een 1 slaapkamer flat. Haar twee kinderen van 6 en 12 (een jongen en een meisje) slapen daar. Zij in de woonkamer. Nu nog op een luchtbed. Ze spaart voor een slaapbank.

Ik hoor geen geklaag. Maar wat kan zij nu even dat extra steuntje in de rug gebruiken. Dank voor jullie hulp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s