Shabu Shabu.

Eva zei vroeger dat ze bij Shabu Shabu wilde werken. Voor de bubble tea 🫒.

Een paar collega’s hadden besloten om sushi te gaan eten op het werk en dan door te gaan naar de jeu de boules baan. Het animo was niet heel groot. Ach, dan gaan we met de groep lekker uit eten. Het werd Shabu Shabu. Ik was daar nog nooit geweest. Wat lekker was het! En zo gezellig.

Ik ga al jaren niet mee met uitjes. Niet handig met de kids of te duur. Maar ik ben er klaar voor. Op vakantie gaan doen we toch niet. Ik ga meer genieten, socializen. De kinderen redden zich prima. Toen ik vanmiddag Shabu noemde veerden de kids overeind. Echt, gaan we daar eten? Uh, ja ik, jullie niet 😬. Zij kennen het dankzij hun vader. Was goed bevallen.

Er was een minpunt. Het chocolade toetje was zuur. Niet goed. Maar hΓ©, kan gebeuren. Ik heb mij enorm verbaasd hoeveel wij steeds bestelden. Ik dacht; krijgen wij nooit op. Maar er zaten twee personen in de groep die wel een kliko leken. Daar paste heel veel eten in. Het was een top avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s