De aardbei planten.

Ik had al eerder geschreven over een aardbei plant die ik gekocht had bij de Welkoop. Best een dure met een speciale pot. Dan vul je deze en kan de plant daaaaagen vooruit als het mooi weer is in Nederland. Later kocht ik een plant bij de Turkse supermarkt. Zeker zo groot. Geen speciale pot. De helft van de prijs. Beidden hingen in mijn boom.

Hierboven ziet deze er mooi uit. Maar ook dit was van oorsprong een hangplant. Ik ben daar dol op. Zij hebben geen last van grondvorst. En mocht het toch heel hard gaan vriezen dan zet je ze even binnen. Ideaal. Ik was benieuwd wie meer aardbeien zou geven. De dure plant of de goedkope meuk plant. Vanmorgen zag ik een ravage liggen. De goedkope plant lag op de grond. De pot was kapot. Deze plant πŸ“ in een andere pot gezet. Afwachten maar. Een nadeel van een aardbei πŸ“ plant op de grond is dat de mussen alles opeten. Dus zodra de aardbeien gaan verkleuren zet ik deze in de schuur als ik niet in de buurt kan zijn.

Waarom is een aardbei rood? Hij/zij schaamt zich voor zijn pukkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s