Ik gaf Dolf steeds de schuld.

Onze kat Dolf kwam in het voorjaar en de zomer met beesten thuis. Vogels, muizen etc. Een band gekocht met een belletje. Nog niet omgedaan. Ik hield haar de afgelopen dagen in de nacht binnen. Dat wil de partij van de dieren graag. Doe ik dat toch πŸ˜….

Kom ik buiten. Zie ik een kat van verderop. Schat van een beest. Ik hoor gekraak en gesmak. Huh? Zit meneer aan een beest te knagen. Gaat ook lekker door terwijl ik in de tuin loop op zoek naar slakken die mijn plantjes opeten. Eigenlijk wel weer te schattig. Totaal geen schaamte. Genietend van het eten. Niet bang voor mij. Klopt ook wel. Jip komt graag in onze tuin. Zijn Dolf en Jip ms een setje? Ze kunnen in ieder geval goed met elkaar.

Oh dear. Dus ik beschuldig Dolf steeds. Maar er is nog een ander beest in beeld. Pfff.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s