Een logeerpartij.

Eva vroeg gistermiddag of haar vriendin hier kon logeren. Prima. Ze wilden beneden op de bank slapen. Ook dat mocht. Maarrrr, wel met regels. Wij zijn nl bezig met in het school ritme te komen. Dus niet te laat slapen. En heel graag vroeg op.

Ik pakte in de avond de telefoon, iPad en de afstandsbediening af van de tv. Alle afleiding weg om langer wakker te blijven. Zou je denken.

De volgende morgen ging ik naar het toilet. De kat hoorde dat en ging buiten meteen janken. Dus ik naar beneden om de πŸˆβ€β¬› naar binnen te laten. Even gekeken bij de dames. Ik had verwacht dat ze vroeg wakker zouden zijn omdat het beneden licht was. Ze sliepen nog.

Iets later ging ik weg voor een boodschap. Wat zag ik liggen? Oude mobiele telefoons, een oude camera en oude ipad. Dat ze nog beeld gaven verbaasde mij. De dames hadden foto’s gekeken. Hoe verzin je het? Zelfs foto albums lagen op de grond. Pfffff. Weer wat van geleerd. Als de dames op tijd moeten gaan slapen mogen ze niet meer beneden liggen. Ik ga namelijk niet van te voren de woonkamer leeghalen.

Ik moest meteen denken aan mijn logeer partijen bij mijn nichtjes. Dat mijn tante elk uur kwam kijken in haar nacht japon en de mededeling gaf; nu stil! Anders gaan jullie naar binnen (wij sliepen in de zomer buiten op hun balkon). Je deed zo je best om daarna te gaan slapen. Maar dan begon er weer een te praten, te giegelen. Pfff. Daar gingen we weer. Dus ik herken het gedrag van Eva.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s