Buiten zitten.

Ik kan mij niet herinneren dat wij zo’n lange tijd geen buiten zit weer hebben gehad. Ik ben dol op het voorjaar. Een wijze les van mijn moeder. In het voorjaar vallen er geen blaadjes van de bomen. Is je tuin heerlijk fris groen.

Mijn vader had laatst mijn tuin gestofzuigd. Ik afgelopen week weer. Plantjes staan nu buiten. Daar waren ze echt aan toe. Ik had ze al even in huis. Maar ja , die nachtvorst. Gekeken naar buienradar. Officieel zou het vanaf 10 mei mogen/ijsheiligen. Maar ik durfde het iets eerder aan. Dankzij de regen en temperatuur lijken ze het goed te doen.

Komkommer πŸ₯’ , peper 🌢️ en paprika πŸ«‘ plantjes. Twee maal aardbei πŸ“. Een van de Welcoop en een van de Turkse winkel. Een enorm prijsverschil. Ik ben zo benieuwd hoe ze het beidden gaan doen.

Ik zal straks wat foto’s van de tuin plaatsten. Elke dag weer genieten wij van onze tuin. Deze is niet de grootste. Geen vrij uitzicht. Maar voor ons oh zo mooi en gezellig. Elke keer weer een vakantie gevoel als ik er zit of rondloop. Daan zei gisteren nog; mam, ik wil zo graag lekker buiten zitten. Een paar dagen geleden lukte dat. Vandaag hoop ik hier ook op tussen de buien door.

Twee dagen geleden aten wij buiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s