Luxe salade caprese.

Ik weet sinds een paar jaar wat een salade caprese is. Tomaat, mozzarella, basilicum blaadjes en evt pesto erover en evt pijnboom pitjes.

Wij hadden gisteren een Boerenbond brunch bij mijn ouders voor de hele familie. Ik vertelde dit mijn zoon. Zijn reactie; een wattes? Pffff. Dat servies waar wij al jaren van eten bij opa en oma jongen.

Mijn inbreng was onder andere een luxe salade caprese. Hiervoor maakte is zelf de pesto. Walnoten van β€˜ons’ landje. Basilicum, knoflook, wat zout, peper en Parmezaanse kaas.

Gisteren op een schaal rucola sla gelegd. Daarop tomaat in stukjes en Buffalo mozzarella. Mijn vers gemaakte pesto. Nog wat walnootjes eroverheen gestrooid. Verse basilicum blaadjes. Wat olijf olie. Ik had de smaak basilicum olie van de Lidl gebruikt. Als zeg ik het zelf. Het was enorm smullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s