Stop met gillen, mam.

Ik heb de neiging om uit het niets te gillen. Mijn dochter zegt steeds; waarschuw mij. Ik krijg nog een keer een hartaanval door jou. Oeps, sorry.

Waarom gil ik? Geen idee. Vroeger deed ik dat niet. Maar mijn vriendinnen….. Je wil niet weten hoe het eraan toe ging bij een high tea en dat wij een muis zagen. Niemand had nog thee in zijn kopje. Van schrik vloog het vocht eruit. Het droop bij iedereen van het plafond af. Oeps, sorry.

Ons konijn zit soms aan zijn …… Dan hoor je rare geluiden. Kan ik niet tegen. Dan gil ik heel hard; BOB πŸ‡. Eva heeft haar koptelefoon op dus hoort het konijn niet. Zij is dus niet gewaarschuwd voor mijn gegil. Maar die gil van mij gaat dwars door haar hardrock muziek heen. Sjee, mam. Doe eens normaal. Ja sorry hoor. Dat sex gebeuren mag hij s’nachts doen maar niet met mij erbij.

Gisteren keken wij een programma. Die dame dacht dat ze 270 kilo was. Op de teller stond meer dan 300. Daar kwam mijn oergil weer. Oeps, sorry.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s