Hoe vind ik de weg terug.

De Amsterdam Arena. Ik reed deze in. Ik vroeg aan een meneer; kan je mij helpen? Ik ben hier nooit eerder geweest. Kom uit een dorp. Wat moet ik doen? Komt ggggoed mevrouwtje. Ik scan je kaart. Slagboom omhoog. Als je eruit wilt scan je weer. Okido. Dank voor de info. Wij waren daar dus afgelopen zondag. Liepen als een kip zonder kop maar buiten. Zoekende naar de Ziggo. Ik was heel even helder. Maak een foto van de parkeer vak met naam en de uitgang of ingang. Gedaan. Ideaal. Anders had ik de plek niet terug gevonden.

Gisteren was ik met een vriendin en twee meiden in Arnhem. Wederom een foto gemaakt van waar wij geparkeerd hadden. Wij zochten een parkeerplek. Het was druk. Wij reden rond. Wederom als een kip zonder kop. Links, uuuh, toch rechts? Hier waren wij al eerder. Hahaa. Samen gelachen. Op de terugweg liepen wij naar ons doel. De auto. Chips. Kaartje niet betaald. Ok. Zoek de parkeerautomaat. Niet te vinden. Wij weer naar boven. Niks te vinden. Naar een info balie gegaan. Wij moesten naar de kelder, de burger king en daarnaast stond een betaal automaat. Serieus? Hoe vaag is dat?! Jut en Jul liepen van het ene punt naar het andere. Gelukt. Maar serieus. Ik ben geen buutenlands mens. Pfff. Wederom gered. Van de grote stad naar huis. Wat een avonturen kan je beleven in eigen land.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s