Oorlog om planten.

Ik zag in de Lidl folder dat je bepaalde planten kon kopen, gisteren. Er stond bij; bloemenmarkt. Er ging bij mij nog geen lichtje πŸ’‘ branden. De avond ervoor ging ik al in de winkel kijken. Soms krijg je dan al iets voor die prijs. Helaas.

Ik grijp altijd mis met zoiets. Maar deze prijs. Zo interessant. Bij de Boerenbont koste β€˜mijn’ plant 18,99. Bij de Lidl 7,99. Je weet natuurlijk niet of het dezelfde maat of kwaliteit heeft…..

Donderdags begin ik om 8:30. Kids om 8:00 naar school. Perfect. Eva gaat dan net de deur uit. Gisteren was ik om 7:45 weg. Eva moest nu de boel afsluiten.

Ik kon ondertussen snel naar de bloemenmarkt. Wat een ellende daar. Mensen stopten om 7:55 al planten in hun kar. Een ander verlinkte ze. Een derde kwam erbij en zei; nu alles uit je kat halen. Wat een gekke situatie. Het voelde zo niet goed. Het grappige was dat het mensen waren die in mijn ogen genoeg tijd zouden moeten hebben πŸ‘΅πŸ»πŸ§“πŸ». En die paar plantjes die ze in hun karretjes stopten…. daar waren er meer dan genoeg van. Het zou niet eens allemaal in een kar passen, haha πŸ˜†. Maar, ik heb nu 4 planten voor 7,99 per stuk ipv 18,99. Ik wilde graag witte. Daar waren er maar vier van. Als iemand anders deze ook had gewild dan had ik een uitdaging. Was ik het gevecht aangegaan? Denk het niet. Ga ik dit volgend jaar weer doen? Ik weet het nog niet.

Het afrekenen was buiten. Het begon te regenen. Een enorme rij van mensen met hun karretje. Ik stond gelukkig vooraan. Iedereen werd ongeduldig omdat de scanner niet goed werkte. Dacht ze. Volgens mij moest ze gewoon meer afstand houden, maar ja, wie ben ik. Ik keek wat de mensen kochten. Twee of drie plantjes. Echt geweldig. Moest je daar nou een oorlog om beginnen? Te grappig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s