Lente kriebels.

Hebben jullie ze ook al? De lente kriebels. Afgelopen weekend even op de bank in de zon 🌞 kunnen zitten. Aankomende week lijkt het mooi weer te worden. Droog met zon. Ik heb al plannen in mijn hoofd. Vegen, grasmat stofzuigen. Stoelen en tafels soppen. De boel is al ontgroend. Ik doe dat altijd met schoonmaakazijn. Bij de Action en Lidl voor 2,99. Afgelopen weekend toen de zon scheen het met een gieter verspreid. Door het zonlicht verdween het groen meteen.

Oh, ms zet ik de hangmat weer op het gras. Heerlijk! Zo zin in vitamine zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s