Een high tea.

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ex en zijn vriendin een high tea. Super leuk!

Afgelopen vrijdag was het zover. Om 15:00 melde ik Daan, Eva en mijzelf bij de vier zussen voor een high tea. Mijn zoon zei meteen; wauw mama, dit ziet eruit alsof het voor meer dan 20 euro per persoon is.

Het zag er fantastisch uit. Een dame vertelde dat het hartig gedeelte bestond uit zalm, tonijn en carpaccio. De ogen van Daan en Eva werden groot. Vis? No way. Tja, dat kan. En dan? Moet mams dan al het hartig opeten? Snappen jullie nu mijn overgewicht? Ik wilde nog tegen die dame zeggen; dat zijn mijn feeders πŸ˜†. Daan en Eva vel over been, moeders is verdubbeld de laatste jaren.

Ik heb de helft van het hartig opgegeten. De andere helft mochten wij in een doggy bag leggen. Daan belde bij paps aan. Deze kreeg een doos met broodjes met vis beleg.

Dit was aan het einde van onze high tea. De kids zaten al na drie hapjes vol. Tja, wat zeg je dan? Moet ik boos worden dat ze niet meer eten? Echt niet. Ik vroeg aan Eva; ken je nog een leuke mop of raadsel? Daarvoor mocht ze even op haar telefoon. Mam, waarom is een aardbei πŸ“ rood? Ik wist meteen het antwoord. Omdat deze zich schaamt voor zijn pukkels.

Dit mopje kan ik mij nog zo goed herinneren van vroeger. Mijn nichtje liep steeds naar mijn oma. Meerdere keren vertelde zij deze mop. Ik vertelde dit verhaal aan mijn kinderen. Met z’n allen moesten wij hierom lachen. Ik hou hiervan. Vertellen over dingen van vroeger.

Al met al was het een geslaagde high tea. Moeders had de buik weer vol na 3 broodjes en 2 wraps. De kids hadden een halve beker yoghurt op en boterkoek. Eefs nog een stukje taart. Half kopje thee en verse sap. Heerlijk moppen getapt. Twee doggy bags mee naar huis. De hartige voor hun vader die trouwens de deur opendeed voor Daan (dacht hij) maar ons drieΓ«n zag staan. Net onder de douche vandaan met een badjas aan….. schrok van mij, hahaaaaaa πŸ˜†. De doos met zoet werd dankbaar opgehaald door iemand via de site stop voedselverspilling Ede. Nog een mop van Eva. Wat zegt een kip die tegen een lantaarn aanloopt? Tok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s