Onze paasbrunch.

Gisteren hadden mijn dochter en ik een verlate paas brunch. Met vriendinnen van Eefs. Wat was ze zenuwachtig. Mam, wordt het niet stil….. etc etc. Meid, mama gaat dit fixen.

Wat was het gezellig. Een dame kende ik al. De ander was nieuw voor mij. We begonnen met eieren zoeken. Ik vroeg voor de zekerheid of ze dit wel wilden doen. Misschien te kinderachtig. Maar ze zeiden volmondig ja.

Waarom zo’n late paas gebeuren? Vorig weekend moest ik werken. Kids waren bij hun vader.

20 eieren πŸ₯š verstopt in de tuin. Ze hebben ze allemaal gevonden. Daarna kwamen ze naar binnen. De tafel was gedekt. De meiden gingen zitten. Ik twijfelde. Wel of niet erbij zitten. Neeeee, toch maar niet. Af en toe zette ik wat eten neer. Ik liet de dames alleen. Eva was dus bang voor een stilte. Als ik dat merkte vanaf de bank dan stelde ik een vraag.

Van te voren hadden Eva en ik al iets leuks gezocht voor op de tv. Pasen met verschillende plaatjes.

Uiteindelijk zaten de meiden lang aan tafel. Er werd gegeten, gepraat en gelachen.

Ik had een kaneel vlecht brood, konijn tosti, toastjes, fruit, snoep en chocolade. Een voordeel van een verlate brunch is dat alles voor de helft van de prijs was. Of soms zelfs nog goedkoper.

Wie weet ga ik dit volgend jaar weer doen. Een paasbrunch na de Pasen. Dan ben je de helft vh geld kwijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s