Paas weekend.

Ik had oproepdienst voor het ziekenhuis. Pfew. 32 over uren gemaakt. Ik werk normaal 18 uur per week. Ik heb nu in een week 59 uur gewerkt. Gelukkig is dit een uitzondering.

Lekker gebakje van het ziekenhuis.

Het voordeel van in je dienst werken is dat het toch vaak extra gezellig is. Minder onrust van ok’s die uitlopen, aflos mensen die rond lopen. In een dienst ben je echt een team. Samen werken, samen wat drinken of samen eten. Meestal dan.

Vandaag werk ik nog tot 17:00. Dan een dag rust. Daar kan ik nu al naar uit kijken.

Al met al was het een fijne Pasen. Met familie op het Landje geweest. En gewerkt. Niks in het huishouden gedaan. Heerlijk. Want als je werk heb je recht op rust tussendoor, haha. Doei stofzuiger etc. Eten op de zaak, oftewel niet koken. Perfect.

Gisteravond gingen wij weg van werk met een mooie zonsondergang.

Morgen, woensdag, heb ik niks gepland. Ik dacht nog even aan een koffie date bij een vriendin. Maar ik heb deze toch niet door laten gaan. Hopelijk vallen bij de kinderen niet teveel les uren uit. Ik denk dat mams lekker op de bank gaat liggen. Even bijtanken van alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s