Prijzen van de boodschappen.

Iedereen merkt dat de prijzen van de boodschappen hoger zijn geworden.

Ik was van het weekend bij een supermarkt die vaak goedkoper is dan de Appie. Ik was bij de A..i . Ik weet nu dat je je ogen πŸ‘€ goed moet laten rondkijken. De energie drank was daar het duurste van alle supermarkten. Niet dat ik dat spul drink, maar het viel mij gewoon op. 10 cent per blikje duurder dan bij welke supermarkt dan ook.

Paaskoekjes. Bij die ene winkel 1,59. Dezelfde bij de appie 1,49. Zelfs de lasagne was daar veel duurder. Nooit verwacht. Ik heb in een snoeptrommel soms kleine zakjes snoep. Van die uitdeelzakjes. Laatst hadden ze die nog. Nu niks meer. Is dit in verband met het milieu? Daarna ging ik naar de appie. Zag ik ze ook niet. Ah, dan is dat ivm het milieu. Oh nee, ik keek niet goed. Ze hadden ze toch wel.

Ik wilde chocolade kopen voor de stiefbroer van Daan. Is hij dol op. Een reep kost 2 euro. Dan heb je zo’n dikke reep chocolade 🍫. Dunne hadden ze niet. Ik kijk graag naar de kiloprijs. Duurder dan een dunne Milka. Wat is er toch aan de hand? De goedkope supermarkten worden alsmaar duurder.

Ik kreeg nu een tip dat de A..i het duurste is. Nou, dat klopt dus kan ik uit eigen ervaring zeggen. De Hoogvliet is de goedkoopste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s