Ons weekend.

Gisteravond had mijn zoon een vriend te logeren. Nog twee heren kwamen β€˜spelen’. In de avond. Vond ik al gek. Overdag buiten spelen is normaal. Maar waarom s’avonds? In de avond zit je binnen. Het liefst met spelletjes doen. Maar helaas vaak met een beeldscherm.

Daan en zijn vrienden belden in de avond hier aan. Een meneer had ze achtervolgd. Ze waren bang. Ok. Wat een verhaal. Even laten landen.

Twee van de jongens wilden naar huis gaan. Weg fiets sleutel. Oeps. Wat een pech. Het ging om de E-bike van zijn moeder. Deze gebeld. Ze kwam eraan met de reserve sleutel. Ondertussen gingen de jongens, Eva en ik de route lopen van waar de fiets sleutel zou kunnen liggen.

Onderweg kwamen wij mega veel kikkers of padden 🐸 tegen. Echt bizar hoeveel. Ik durfde bijna niet te lopen zonder een zaklamp.

Geen sleutel gevonden. Jammer. Met z’n allen nog wat gedronken. Super gezellig. Toch nog even naar links vanuit onze voordeur. Najaaa, daar lag de sleutel. Meteen weer de moeder van die jongen gebeld. Zij blij. Wij blij.

Nog steeds ben ik verbaasd over de hoeveelheid kikkers 🐸 die wij tegenkwamen. Het zal wel de tijd zijn van. Volgens mij zijn er meer dan genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s