Op weg.

Goodness. Wij en vakantie. Daan en Eva hebben hier niks mee. Hun vader zit nu met zijn vriendin in Bali. Stiefbroer en zus gaan op wintersport. Daan zou dan het liefste thuis blijven.

Maar mams dacht; 3 weken lang met kinderen. Prima. Super leuk. Voorheen als ik alleen was dan zou ik werken. Nu werk ik en heb ik de kids. Misschien de normaalste zaak van de wereld. Maar ik het kost mij toch extra energie. Hoe maak ik dit leuker (voor mijzelf en de kinderen) aangezien wij samen een week vrij zijn.

Daan, Eva en ik gaan naar Engeland. Naar familie. Koud, grouw weer. Maar heeee, wij gaan genieten van elkaar en een andere omgeving. Vandaag vroeg op (op de terugweg nog eerder). Onderweg mogen de kids ontbijten bij de Mac. Daarna op de boot, daar hebben wij een hut. Nu al zin in.

Gelukkig hebben wij iemand in huis voor de beesten 🐍 πŸˆβ€β¬› 🐰. Anders waren wij niet gegaan. Aangezien Dolf verlatingsangst heeft; vorig jaar lagen overal drollen in de woonkamer toen wij een paar dagen weg waren. Nu gaan wij heerlijk ontspannen naar familie. Voor mij een paar dagen geen huishouden. Daan heeft zowaar zin om weg van huis te gaan, dat verbaasde mij. Meneer die dol is op thuis zijn. De voorpret is al begonnen. Ik sta eerder op. Tassen in de auto. Voor ons maar twee. Een met kleding en een met van alles en nog wat zoals opladers, toilet spullen etc. Dan nog drie tassen met eten voor drie Engelse families. Roze koeken, drop, ontbijtkoek, hagelslag, ossengal zeep, twee kleuren bastogne koeken en nog wat verassingen. Het liefst hebben mijn familie in Engeland een doos frikadellen. Maar die durf ik niet mee te nemen. Als ik bij de douane eruit gepikt word…. Dan zou ik een probleem hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s