Onze nieuwe stoelen.

Precies twintig jaar geleden kocht ik vier eetkamer stoelen. Antraciet met wielen. Wat een zoektocht was dat. Uiteindelijk gevonden bij de Karwei in Veenendaal.

Zoveel plezier van deze stoelen gehad. Wat hebben ze veel meegemaakt. Familie diners. De kinderen op een trip trap stoel. Wij op een vd vier eetkamer stoelen met wielen. Op verjaardagen kwamen deze los van de eettafel. Dan werden ze naar de zithoek geschoven.

Op een gegeven moment waren de kinderen zo groot dat ze geen trip trap stoel nodig hadden. Zij gingen in een grote mensen eet stoel zitten. Mijn zoon heeft daar jaren op gezeten ivm gamen aan de eettafel.

Maar helaas, ze raakten op. Een vriendje van Daan ging zitten. Klapte opzij. Chips. Twee wielen vlogen eronder uit. Wij hebben alles uit deze mooie fijne stoelen gehaald. Ze gaan nu weg. Mijn vader brengt ze naar de stort.

Ik heb twee stoelen via iemand kunnen regelen. Samen mijn mijn lieve ouders vier andere stoelen bekeken en erbij gekocht. Deze zes staan nu aan de eet tafel.

Eva wordt gek. Ze mist de rust. De vorige stoelen hadden een bekleding tot aan de grond. Nu ziet ze poten van stoelen. Maal zes. Tja. Ook ik moet wennen. Zoon vond het meteen super. Het komt echt goed. Alles wat nieuw is is gewoon wennen. Maar dit gaat goed komen. De stoelen zitten super lekker. Veel lekkerder dan de vorige.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s