Heb ik weer.

We zijn er. Met veel geluk, kan ik je zeggen. Ik vergeet de laatste tijd van alles. Een maand te vroeg in het ziekenhuis met Eva. Een schoolboek van Daan die in de weg lag stopte ik bij Eva in de schooltas. Pannenkoeken bakken met dubbele dosis melk. Misschien iets te druk in het hoofd. Stonden wij net bij de douane. Heb ik geen toestemmingsformukier mee van hun vader. Zucht. Gelukkig liet de meneer ons toe op de boot. Hij ging wel van alles checken in de computer. Snap ik. Naar huis rijden om een handtekening van hun vader vragen zou niet lukken. Meneer zit met zijn vriendin op balie.

Onze hut heeft een douche. Daan had daar wel zin in. Ik terug naar de auto om een handdoek te halen en shampoo. Zie ik later dat elk bed een handdoek heeft, haha. Dat dus.

Wij hebben een heerlijke mini bar πŸ˜‚. Op dek negen vroeg ik naar een hut voor de terugweg. Wij varen met Stena Line. Ik heb geboekt via Ditect Ferries. Doe ik noooooooooit meer. Je krijg geen contact met ze als je iets wilt veranderen. Dat zou via de site kunnen. Dus niet. Een ding lukte mij via mail. Kosten, 10 pond. Dus ik dacht nu slim te wezen. Bij de balie alvast een hut terug boeken. Want dat was ik natuurlijk met mijn hoofd vergeten. Nu kan ik via mijn booking geen hut terug regelen. Dat dus. Omdat ik met Direct Ferries heb geboekt. Gelukkig is de boot op de terugweg bijna leeg. Dus ter plekke kan ik het dan regelen. Maar het is toch van de zotte dat het niet kan nadat je betaald hebt. Dus de tip van de week is; als je met de boot gaat, boek dan via de boot site. Weer wat geleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s