De winkel zonder kassa.

Wat waren de mensen blij om te winkelen zonder kassa. We zijn nu bezig met een betere screening. Want je hebt ze er natuurlijk altijd tussen zitten die …..

Veel mensen vroegen om bruine bonen. Uit elke cultuur kwam deze vraag. Grappig. Een paar mensen vroegen om haarlak. Ik dacht nog, hoe belangrijk kan dat zijn? Totdat een collega zei; ik kan echt niet zonder hoor. Toen dacht ik; als je net wel, net niet je boodschappen kan betalen en er staat een bus haarlak in je badkamer. Dan is dat iets om elke dag van te kunnen genieten. Zeker een luxe. Maar ook een gevoel van rijkdom en goed voor je eigenwaarde.

Hieronder komt onze flyer. Deze veranderd om de zoveel tijd omdat de QR code verloopt. En ook omdat wij misschien gaan merken dat bepaalde producten minder hard gaan lopen. Ik kan mij zo voorstellen dat als je een pak suiker hebt, je niet elke maand een nieuwe nodig hebt.

Mocht je producten voor ons hebben die op de lijst staan, altijd welkom. App mij maar of bel aan. Buiten deze producten is alles welkom. Maar dit zijn voor nu de meest lopende producten.

Een gift mag dus ook via de QR code. Daar kopen wij toilet artikelen van en wasmiddel.

Bedankt voor onderstaande gift ❀️.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s