Puzzelen.

Ik ben dol op puzzelen. Maar kom er bijna nooit aan toe. Gelukkig zitten de toetsen waar ik de kids bij moest helpen erop. Yes! Huis gepoetst. Boodschappen in huis. Puzzelen maar. Eva vroeg nog; wat vind je nou zo leuk aan puzzelen? Geen idee. Voorheen keek ik veel tv. Heb je ook niks aan. Nu een muziekje op. Ik zit lekker maar loop ook regelmatig even weg. Mijn hele familie puzzelt graag. Mijn vader heeft standaard een puzzel op een plaat op tafel liggen. Inmiddels zie ik foto’s van een nicht die steeds mooie grote puzzels maakt.

Het zijn maar 1000 stukjes. Maar al die gezichten lijken zo op elkaar. En waarom al die oranje kleren πŸ˜‰? Ach, ik heb de tijd. De puzzel ligt niet in de weg.

Zaterdag kookte ik boerenkool πŸ₯¬ voor Eva en mij. Heerlijk. Eva kreeg er spekjes bij. Op het moment dat ik onze diner voor twee wilde opruimen kwam Daan naar beneden met een vriend. Ze gingen naar buiten. Prima, maar niet te lang. Ik ga piepers πŸ₯” voor jullie bakken. Die waren op een gegeven moment bijna klaar, dus ik vroeg Eva Daan te appen. Antwoord meneer met; ik ben bij Shabu. Pardon? Ik dacht die is daar om te eten. Ik keek snel op zijn rekening. Het geld kon ik eraf halen zodat hij niks zou kunnen kopen 🀭. Niks afgeschreven. Gek. Ik appte boos naar hem waarom. Ipv dat hij zei dat hij alleen een boba tea ging halen op kosten van de vader vh vriendje. Dan had ik gezegd, ok, neem er ook een voor Eva mee en kom naar huis. Je eten is klaar. Maar dat zei meneer niet. Ik dacht oprecht dat hij aan de sushi zat. GeΓ―rriteerd zei ik dat ik voor niks had gekookt. Mam, we komen er nu aan zei hij.

Ze waren in no time thuis. E-bike, van een moeder die een weekend weg was, geleend 🫣. Een paar piepers waren al zwart. Pech. Eten wat de pot schaft. Ik vroeg nog waarom hij niks voor zijn zusje mee had genomen. Zij doet dat nl wel altijd. Zelfs van eigen geld. Meneer voelde zich schuldig om zijn onhandige actie. Ik ga wel na het eten een halen voor Eefs. Eva helemaal blij. Ze kon twee nieuwe smaken proeven bij de jongens. Het werd lychee. Volgens haar de lekkerste ooit.

Alles afgeruimd. Vaatwasser aan. Ik kon weer lekker ontspannen met puzzelen.

Twee dagen later…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s