Je wordt beso…… waar je bij staat.

Ik ging aan het einde van de dag twee saucijzen halen. Ik scan. Huh, de scanner zegt 1,29 en gehaktbroodje. Uh, die lag ernaast. Opnieuw. Nu mijn hand op het bordje van het gehaktbroodje. Weer zei de scanner 1,29 en gehaktbroodje. Als ik naar het bordje keek van de saucijs dan stond daar toch echt 0,99 cent en de tekst; saucijs.

Nou ja zeg. Als je even niet oplet dan betaal je 30 cent per stuk teveel. Ik kan je vertellen dat ik de laatste twee had. Oftewel, de hele dag hebben mensen teveel betaald. Ik snap de winst wel van de supermarkten. Niet normaal toch? Ik kan daar zo boos om worden.

Ik ging hiermee naar de service balie. Ze zou het doorgeven. Haha, wat denk je zelf. Ik geloof er niks van. De dag daarna checkte ik en was het nog steeds foute boel. Echt niet normaal.

One thought on “Je wordt beso…… waar je bij staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s