Laatste keer WKZ.

Gisteren was een dag vol afspraken. Eerst bracht ik Eva naar school. Want om 13:50 was ze uit en moesten wij meteen door naar het WKZ. Fietstijd naar huis zou van lestijd af gaan.

Dus Eefs in de ochtend naar school gebracht. Boodschapje gedaan/kado gekocht voor het WKZ. Naar de school van Daan gereden. Meneer mocht eerder de les uit. Door gereden naar de orthodontist. Daan kreeg een plaatjes beugel. Onder en boven. Ik ben maar in de wachtkamer gaan zitten. Uiteindelijk viel het mij nog mee. Een uur. Maar daarna kregen wij uitleg over een app en een zelfscan maken. Zo maak je elke week thuis een scan. Deze beoordeeld de orthodontist. Onze volgende afspraak is pas over zes weken. Ideaal. Daan is een natuurtalent met scannen. In een keer goed. Hij kan wel rontgen laborant worden. Meneer weer terug naar school gebracht. Hij fietste naar huis. Ik met de auto. We waren gelijk thuis. Samen wat gegeten. Toen kwam opa schilderen. Super fijn. Ik pakte het kado in voor het WKZ. Op het laatste moment toch maar besloten iets te kopen.

Eva om 14:00 uit school gehaald. Eva had honger. Iets gegeten. Rontgen foto laten maken van haar rug. Ik zei vtv weet je nog wat je moet zeggen als ze je geboortedatum gaan vragen? De mw achter de balie vroeg, kan ik je helpen? Eva; Eva Peters vier september 2009. Aan een stuk door. Hahaaa. Iets te snel. Foto gemaakt. Door naar de poli.

Zegt die mevrouw; u bent een maand te vroeg. Oeps. Je krijgt geen brief meer maar een mail. Dan moet je met digi D inloggen. Ik zag woensdag 15 staan. Dat is in februari toch πŸ‘€? Niet dus. Maar geen probleem. We mochten tussendoor. Wat een aardige arts is het toch. Eva haar rug bekeken. De foto was ook in orde. Goedgekeurd. Wij hoeven nooit meer terug te komen. Yes. Heel bijzonder. Wat zijn wij daar vaak geweest. Eva heeft alles artsen gezien. Kinderarts, uroloog, orthopeed, oogarts, gynaecoloog.

Het kado viel in goede aarde. Ik had een berg snoep. Een deel in een glazen pot en een deel in een blik. Over de tas vertel ik later meer.

Hop naar huis. Lampje van motorblok ging branden. K.t Naar een tankstation. Motorkap omhoog. Nog naar de olie gekeken. Niks te zien. Snel naar huis zonder een tussenstop. Natuurlijk weer file om 16:00. Om 17:00 waren wij thuis. Wat een dag. Die files rond Utrecht ga ik niet missen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s