Ons konijn gebruikt kranten papier als wc papier.

Ik kocht altijd papier snippers voor op de bodem van het huis van ons konijn. Daar overheen stro. In corona tijd kon ik dit nergens meer vinden. Niet bij Zoo en Zo of de Welkoop. Ik begon toen met kranten op de bodem te leggen. Inmiddels zijn de papier snippers wel weer te koop. 8 euro voor een zak. Wat denk je zelf? No way. Never nooit.

Als ik het hok van Bob 🐰 nu verschoon leg ik kranten op de bodem. Daar overheen een laag stro en hooi. Meneer gaat dan meteen los. Papier verscheuren. Wat een drukte. Het valt mij op dat hij de papier stukken op zijn toilet legt. Het lijkt wel of hij dit als wc papier gebruikt.

Ik zie in ons konijn de trend van de corona tijd en toilet papier hamsteren hier voortzetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s