Niet lekker.

Afgelopen week kreeg ik toch appjes v mijn dochter dat ze niet lekker was? Dat ze eerst moest spugen voordat ze thuis mocht blijven? Ik haar niet naar huis liet gaan?

Ik weet sinds een paar dagen hoe ze zich gevoeld moest hebben. Die keelpijn is vreselijk. Strepsils of wat dan ook helpen niet. Eva was de halve nacht wakker en dronk steeds water. Ik ben nu ook al nachten wakker. Waarom? Van mijn eigen gesnurk. Echt niet normaal wat een herrie. Slikken? Lukt bijna niet. Dikke klodders slijm. Ook ik heb daarbij water nodig. Pfff. Eva had wel gelijk. Geen koorts, maar hoe moe kan je worden van keelpijn, snurken en te weinig slapen?

Waarschijnlijk door dat soort van verkeerd slikken moest ik van de week ook overgeven. Denk ik. Ik was vtv niet echt misselijk. Toch moest ik overgeven.

Inmiddels komt de hoofdpijn opzetten door al dat hoesten vermoed ik. Veel mensen zijn nu ziek. Ik ben blij dat ik alleen mijzelf wakker hou. Tussendoor kan ik vast ergens een dutje πŸ’€ doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s