Eva kaak chirurg, het vervolg.

Zoals ik al beschreef. Eva en ik waren bij de kaak poli. Om 13:30 een afspraak. Het liep uit. Om 14:15 aan de beurt. De prik viel uiteindelijk gelukkig mee.

Maar daarna. Ik mocht niet bij de behandeling zijn. Vind ik persoonlijk nog steeds bijzonder. Een kind van 13 moet dit allemaal alleen ondergaan? Ik wilde geen zeikerd zijn dus zei niks.

Het los wrikken van Eva haar kies viel tegen. Het duurde heeeeeel erg lang. Op een gegeven moment rende een mega overstuur kind naar mij toe in de wachtkamer. Ik blijf hierbij; waarom mocht ik er niet bij?

Eva huilde enorm. Aansteller of niet? Ik kan jullie vertellen; de rest van de mensen, volwassen en kinderen in de wachtkamer werden mega bang dankzij Eva. Mocht ze ooit haar verstandskiezen moeten inleveren….. dan wordt dat nog wat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s