Eva kookt.

Zo leuk om te zien dat Eva graag kookt. Dit heeft zeker met haar opleiding te maken.

Regelmatig als ik thuis kom zie ik lege bakken met kruim van noodles staan. Eva maakt dit met vriendinnen. Ze doen daar geraspte kaas bij en Chili saus. Op de keukenvloer vind ik dan stukjes noodles. Prima. Vroeger kon ik daarover geΓ―rriteerd raken. Nu ben ik allang blij dat ze zich redden.

Zondag hebben wij Mac and cheese gemaakt. Daar had Eva het al heel lang over. Een zakje geraspte oude kaas kost ruim vier euro! Say what? De helft nu gebruikt. De rest ging de vriezer in. Ms beter een stukje kaas te kopen en deze zelf raspen.

Het was weer heerlijk met dank aan Eva. Een roux gemaakt van meel en water. Melk erbij. Geraspte kaas. De pasta gekookt. Dit alles in een oven schaaltje gedaan (maal 4). Wit brood in kruim eroverheen gestrooid. Nog wat geraspte kaas. Oven aan. Even wachten. Smullen maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s