Kwik, kwek en kwakkie.

Jawel. We hebben ze weer; goudvissen. Ik dacht het is nu of nooit (meer) als het aan de partij van de dieren ligt. Gierende banden naar de winkel. Daar koos ik er drie uit. Ik zei nog tegen de meneer van de winkel; ze hebben al een naam, Kwik, Kwek en Kwak. Hij moest lachen.

Ik vroeg aan hem; gaat het nu echt gebeuren dat wij geen hamsters, vissen en konijnen mogen hebben? Zijn ogen werden groot. Stoom kwam uit zijn oren. Dat roepen ze al 25 jaar! Maar nu zit er weer iemand op de stoel die de media opzoekt. Hebben verder niks te doen. Ik had vroeger konijnen hier. In een mega hok. Maar door dat gezeur van die gasten kreeg ik klachten. Dag konijnenπŸ‡.

En wat vissen betreft. Die mogen niet in een ronde kom want dan worden ze gek van rondjes zwemmen. Serieus zei hij luid. Ik had ze vroeger in een ronde kom. Ze zwommen van links naar rechts en van onder naar boven. Wat een onzin!!

Ik lag stiekem in een deuk. Die man was bloed fanatiek, hahaaa. Het is natuurlijk ook zijn inkomen. Hij is trots op wat hij verkoopt. Ik ben blij met hem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s