Typisch Nederlands eten.

Ik ga met de kinderen naar Engeland. Mijn familie daar heb ik een app gestuurd. Wat wilden ze hebben? Echt geweldig wat voor een lijst ik kreeg.

Nibbit, ontbijtkoek, veel (zoete) drop, roze koeken. Liefst met jam erin. Die kende ik niet. Ik denk dat de luxe roze koeken jam bevatten. Maar ik keek naar de prijs. 5 koeken voor 4,99. Say what? Ik neem de andere versie mee. Ik doe ze waarschijnlijk een mega groot plezier als ik frikandellen meeneem. Maar ik denk dat ik een groot probleem krijg als ik bij de douane eruit gepikt wordt. Mijn tante nam ze wel altijd mee als ze terug ging naar Engeland. Haar twee kinderen met hun gezin kwamen dan de dag daarna op visite. Dan hadden ze een frikandellen party, haha.

Wat mijn familie ook steeds vraagt; ossengal zeep. Ik citeer; I call it magic soap. Haha.

Bastogne koeken kan je in Engeland kopen. De β€˜gewone’. Zij willen graag de duo versie. Hop. Ook gescoord. Bij de Albert Hein XL. Ik hoop voordat wij gaan nog een aanbieding te kunnen scoren. 1,99 euro per pak vind ik best veel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s