Ik ga weer naar school.

Vandaag krijg ik les. Op de school van mijn zoon mag je een les volgen ipv je kind. Mijn ex koos voor gym. Ik zei al tegen hem; lekker makkelijk. Dan hoef je geen huiswerk te maken. Haha. Dat was ook zijn bedoeling. En hij is heel erg van het sporten. Dus ik snap hem wel. Vrienden van Daan gaven aan dat ze wild tegen hem gingen doen. Nou zei ik (en Daan), kijk maar uit. Hij kent zijn krachten niet. Straks hebben we allemaal huilende kinderen vol blauwe plekken 😏.

Ik ga een biologie les volgen. Vond ik vroeger al leuk. Afgelopen weekend zat ik aan tafel met Daan zijn biologie boek. Zo mijn ding. Echt super leuk. Blijkt dat ze nu aan een project aan het werken zijn. Dus dat huiswerk viel voor mij wel mee. Ik kom naast Daan zijn vriend e zitten. Mam, doe je wel normaal πŸ˜‚? Komt goed schatje. Ik heb er zin in.

Ik heb wel stress van hoe daar te komen. Ik moet op de fiets. Al een keer eerder geprobeerd. Helemaal verdwaald. Ik vertrek maar heel erg vroeg. Ik mag echt niet te laat in de les komen πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s