Nog steeds druk.

Ik loop een beetje achter met schrijven. Voorheen schreef ik dagen vooruit. Dan werd alles vanzelf gepost. Maar nu doe ik het per dag. En de dagen zijn te kort.

Veel gesprekken op school. Intake hier, intake daar. Formulieren invullen inclusief kopie van dit en dat. Fysio Eva, orthodontist Daan en Eva. Oh dear. Ik vergeet de tandarts. Eva kaakchirurg. Zij moet daarvoor een formulier invullen. Maar ze is 12+ en onder de 16. Dan moet ik eerst een formulier invullen. Handtekening paps en kopie van zijn ID. Wat omslachtig.

Vandaag al een lijst weg kunnen werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s