Het wordt steeds gekker met de bezuinigingen.

Het is bij iedereen al bekent dat de prijzen heel hard omhoog zijn gegaan voor de boodschappen. En dat ze minder in een verpakking stoppen. Bepaalde ingrediΓ«nten worden soms ook veranderd. Vast ook ivm een kostenplaatje. De noodles van Knorr in een groot verpakking is van een geel pak naar een zwart pak gegaan. En de smaak is niet meer wat het was. Jammer. Ik hoor hier veel klachten over. Gaan wij dus niet meer kopen.

Kaas mini pizza vinden de kinderen lekker als snack in het weekend. Wij hadden de picolini’s van Wagner. Voor corona drie pakken voor vijf euro. Nu twee pakken voor vijf euro. Zucht. Het blijft een luxe. Maar dan wil je wel waar voor je geld. Ik maakte ze laatst. Bevroren zien ze er goed uit. De oven in. Mijn mini oventje. De grote doet het nog steeds niet. Huh? Waar was de kaas? Verdwenen. Ze lopen enorm uit en worden oranje van de saus. Kaas verdwijnt gewoon. Dat kan toch niet? Toevallig had ik gisteren een β€˜oude’ en een β€˜nieuwe’ versie. Samen de oven in. Kijk maar eens naar het verschil. De kinderen vinden de nieuwe niet meer lekker. Ach ja, scheelt weer money πŸ’°. Ik kan ze nog proberen van dr Oetker. Ik weet alleen niet waar te koop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s