Toilet.

Het toilet. Wie kent deze niet? Ik zit daar nooit lang. De kinderen zijn elke keer weer verbaasd. Huh, mam, hoe doe je dat zo snel? Uuuhm. Je moet, je gaat en doet. Het verschil is dat zij hun telefoon meenemen. Dat hebben ze van hun vader. Deed hij 100 jaar geleden al. Dat vind ik dus onzin. Alsof je in een lekkere stoel πŸͺ‘ op je telefoon πŸ“± gaat zitten kijken. Dat doe ik liever op de bank. Die is ook nog eens zachter en warmer.

Nu zag ik laatst bij iemand een stuk stof voor over een wc bril. Uit te wassen. Oei. Lijkt mij heerlijk. Net even wat meer comfort aan de billen. Maar ja, zelfs bij Ali vragen ze daar de hoofdprijs voor. Laat maar. Wat dat betreft is Ali lekker bezig. Ze vragen hoge verzendkosten. Prima. Ik bestel niet meer. Is maar beter ook.

Nu zag ik op tv πŸ“Ί een programma waarin ze zeiden dat een toilet houder waar je de rollen op ziet ouderwets is. Nou ja zeg. Waarom? Toevallig heb ik zo’n ding in de muur. Zegt die meneer dat je de rollen op zijn kant erin stopt. Pak je een rol dan schuift de volgende naar beneden. Wat een onzin. Als ik dat doe heb ik platte wc rollen. Niet echt handig. Dan is een toilet rol houder handiger. Maarrrr, de tip als je zo’n inbouw ding hebt; zet de roller rechtop. Dan is er niks aan de hand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s