Les uitval.

Daar gaan we weer. Ik keek gister middag op Eva haar school app. Huh? Allemaal les uitval. Ze heeft maar een les. Eva sprong een gat in de lucht. Snap ik van een puber. Maar oh dear, zo leren ze nooit wat. Zucht.

Ik heb daarna overleg gehad. Niet alleen maar op die stomme iPad thuis. Eva gaat eerst mee naar Zoo en zo voer halen voor de beesten. Zij mag betalen. Ze gaat ook voor het avond eten zorgen. Desnoods pannenkoek. Maakt mij niet uit. Afmeten, wegen en bakken maar. Misschien nog een spel zoals rummikub. Even de raderen laten draaien. Kan geen kwaad. En nog gezellig ook voor mij. Alhoewel ik ook nog best veel papieren heb in te vullen. Maar dat lukt mij wel tussendoor.

Fijne dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s