Vakantie voorbij.

Wauw, wat hebben wij genoten van de vakantie. De eerste week waren Daan en Eva bij hun vader. Ik heb toen extra gewerkt. Week twee was ik vrij. Veel vrienden en vriendinnen kwamen hier toen over de vloer. Zo gezellig.

Gisteren had ik nog een logee. De wekker ⏰ ging om 10:00. Wat hadden wij allemaal moeite om op te staan. But they did it! Broodjes uit de oven gegeten met een gekookte ei, cappuccino en verse sap.

Gaap gaap. Maar het ritme was weer gezet. Vandaag heeft Daan nog een studiedag. Toch maak ik hem op tijd wakker. Wij gaan lunchen bij de Beren. Ik heb nog bonnen voor gratis eten. Eva haal ik uit school. Wij gaan daarna samen een lekkere koffie drinken bij de beren.

Die eerste schooldag. Eva zag hier als sinds zaterdag enorm tegenop. Ik hoop deze wat gezelliger te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s