Koekjes bakken.

Mijn kinderen zijn dol op zelf gebakken koekjes.

Ik heb geen oven meer maar wel een soort van losse oven. Temperatuur is niet in te stellen. Maarrrr, mijn kids en ik hebben hiermee leren dealen.

Afgelopen weekend hebben Eva en een vriendin koekjes gebakken. Die geur in huis. Zo lekker.

Ze gingen los in hun creativiteit. Prima.

Als ik mijn originele oven aan zet vliegen de stoppen eruit. De oven is niet oud. Een duur merk van vier jaar oud. Mijn gevoel zegt dat de oven ok is maar dat er iets niet klopt met een stop in de meterkast. Ik moet maar eens een elektricien laten komen die de boel kan doormeten. Dan weet ik zeker wat er gaande is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s