Merry Christmas πŸŽ„.

Ook Dolf is blij met haar kado. Vrij snel gesloopt. Maar gelukkig weer kunnen repareren.

Wat hadden wij afgelopen vrijdag een heerlijke kerstavond. Heerlijk gegeten. Kadootjes uitgepakt. Muziek op de achtergrond. De kinderen en ik hadden sinds jaren echt het kerst gevoel. Zo leuk. Eva ging meteen aan de slag met haar nieuwe nagellak.

Daan wilde met een vriend afspreken. Hallo, wij vieren kerst. Eva wilde een vriendin zien. Ok. Gelukkig waren wij onze kerstavond vroeg begonnen. Het eten was op. De film 🍿 afgekeken. Willen de vrienden misschien hier blijven slapen? Jaaaaaaa. Dat maakte het feest compleet. Ik bakte nog wat lekkers voor iedereen. Overal kerstlampjes aan. Een groot kerst special hier in huis.

De volgende dag moest ik vroeg op. Vanaf 8:00 kon een verlaat pakje bezorgd worden voor Eva. Ik ging toen op de bank liggen. Tv aan. Op een gegeven moment was de film Babe op tv πŸ“Ί. Toen gebeurde er iets. Dolf keek voor het eerst televisie. Zou dat gekomen zijn door de dieren geluiden? Geen idee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s