Ik snap hem even niet.

Van de week keek ik op sushi sites. Ik maakte een plan de campagne wat wij voor vandaag zouden gaan bestellen.

Ik dacht nog, voor dat geld kunnen wij iets nieuws proberen. Curry triangels. Prima prijs.

Vandaag ging ik bestellen. Zie ik dat de prijzen heel anders zijn. Meer dan verdubbeld. Prima. Bestel ik ze niet. Ik heb mini loempia’s van de jumbo voor in de frituur. Een hele pak voor nog geen twee euro. Zou dit verschil te maken hebben met doordeweeks of in het weekend bestellen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s