Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken.

Ik mocht deze week mijn kerstpakket ophalen. Voorheen hadden wij op het werk een kerstmarkt. Dan kon je met je punten van alles kiezen. Dit jaar koos men voor een voedsel pakket. Voor iedereen hetzelfde. Dit heeft vast ook te maken met mensen tekort voor een markt. Maakt niet uit.

Wees blij met wat je krijgt. Voedsel is in deze tijd luxe. Bijna iedereen heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.

Ik pakte samen met mijn kinderen het kerstpakket uit. Daan vloog op de fudge. Eva de nootjes. En de rest? Het deed ze niet veel. Prima. De doos met inhoud heb ik apart gezet. Deze ga ik iemand schenken. Een wat oudere vrouw. Alleenstaand.

Wat is leuk om erbij toe te voegen? Er zat ook een rituals pakket bij. Oranje. De enige geur die ik niet kan verdragen. Zo’n nare geur. Ik heb geen behoefte om naar sinaasappels te ruiken. Ik word daar misselijk van. Ik hoop dat deze dame het wel lekker vind ruiken. Verder zag ik cacao. Daar moet melk bij. Kleine pakjes melk erbij gekocht en slagroom. Mini kerststol. En nog pasta.

Eens even kijken wanneer ik dit ga brengen. Tegen die tijd zal ik er wat fruit bij doen. Onbetaalbaar voor veel mensen.

One thought on “Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s