Shoppen met opa en oma.

Afgelopen maandag gingen Daan, Eva en ik shoppen met opa en oma. Daan had een trainingspak nodig. Voor gym. Vond ik eerst bijzonder. Dat doe je toch in een korte broek en t-shirt? Ivm salto’s, trampoline en slidings mocht men lange mouwen en broekspijpen dragen tijdens de gym. Voorkomt brandwonden via de vloer.

Zo gezegd zo gedaan. Wij, Daan, Eva en ik, spraken af in het centrum met mijn ouders. Brrrr, wat was het koud. Eva vind shoppen zo leuk. Ik zie haar dan overal kijken. Dan pakt ze het kledingstuk, laat het mij zien en vraagt dan of ze de goede maat heeft. Geweldig. Daan heeft een nieuwe set kleding en zijn trainingspak. Eva een nieuwe broek en trui. Ze is zooooo blij. Heerlijke dikke kleren voor dit weer.

Op het einde nog wat wezen drinken bij de Hema. Daan propte een saucijs naar binnen. Ineens zag ik een juf lopen van Daan en Eva van de lagere school. Juf Suzanne. Eva wilde haar spreken. Haha, die Eva. Hollen maar. Gevonden. Eva vertelde dat ze school leuk vind, nieuwe vriendinnen had en goede cijfers haalde. De juf ging dit op school vertellen. Daarna naar de auto. Opa en oma bedankt. En oh ja, opa zijn sleutels van het huis waren gevallen. Tussen de stoel. Met zijn dikke vingers krijg je die nooit te pakken. Daan met zijn lange dunne vingers en zaklamp πŸ”¦ van zijn telefoon ging het proberen. Hij vond het zo zielig voor opa. Hij zette alles op alles om de sleutel te vangen. Zijn knokkels waren rood en blauw van de drukplekken. Maar gelukt! Onze redder in nood.

Gek zo’n winkelhaak in het ijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s