Gisteren.

Gisteren was een werkdag voor mij. Kids beidden naar school. Ik werken. Daarna zou ik als een gek naar huis gaan. Rond 17:00. Eten opwarmen. Huiswerk met ze maken. Kids om 18:30 met hun schooltas en slaaptas naar hun vader. Dat geeft voor de kinderen en mij zoveel stress. Maar het is niet anders.

Elke donderdag als ik een app van de baas krijg dat ik die dag vrij mag ben ik zo blij. Ik heb straks geen ene over uur over. Maar wauw, gisteren kreeg ik vrij. Wat kwam dit mega goed uit. Daan wilde die dag op tijd naar school gaan. Hij keek nog even maar de school app. Oh dear. De eerste twee school uren vielen uit. Oh no of. Yes! Zo kon ik met hem extra oefenen. Geschiedenis. Zo niet zijn ding. Maar wij gingen knallen.

Ik wilde beginnen met zijn les. Oh nee. De telefoon van Eva lag op de bank. Ik sprong de auto in. Ik reed achter Eva aan. Remmen en toeteren. Mevrouw had uiteindelijk haar telefoon. Daan en ik konden daarna heerlijk ontspannen de stof doornemen.

Daarna ging Daan naar school. Ik haalde Eva op van school. Zij had een tussenuur van 80 minuten. Ik vroeg toestemming aan de balie om Eva mee te nemen. Toen kon ik haar thuis overhoren. Daarna bracht ik Eva weer terug naar school.

Eva, opa, oma en ik hadden daardoor tijd over in de middag. Wij gingen naar de oude tol in Bennekom. Wat was dit gezellig. Eenmaal thuis ging ik weer aan de slag met overhoren. Maar hoe fijn was het dat ik geen tijdsdruk had. Zo’n vrije dag is dan echt zo fijn. Dubbel en dwars waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s