Dank u sinterklaasje, hoho daar is de kerstman.

Sommige mensen zullen het Sint feest nog gaan vieren. Ik vierde dit feest vorig weekend met mijn kinderen en mijn ouders. Dit weekend zijn de kids bij hun vader.

Ik had onze kartonnen schoorsteen op Facebook gezet. Eva zei nog; zonde mam, die wil ik volgend jaar weer. Snap ik. Ik ook. Maar wij hebben op zolder zilver visjes. Die eten alles wat van papier of karton is op. Daarom koop ik elk jaar een nieuwe. Voorheen trapte ik de schoorsteen plat en ging deze bij het oud papier. Dit jaar dacht ik; ik zet hem op Facebook. Gratis af te halen. Een jongedame reageerde. Via een privΓ© bericht reageerde ze. Haar twee zoontjes hadden nog nooit het Sint feest gevierd. Geen geld. Ok. Ik kocht bij de action twee kadootjes. Ik had nog pepernoten over. Gisteren kwam zij de spullen ophalen. Ik hoop dat ze vandaag een fijn Sinterklaas feest hebben.

Daarna bedacht ik mij om ons huis kerstmis πŸŽ… proof te maken. Sky radio πŸŽ„ aan. Kerstliedjes galmden door de speakers. Alle spullen van kerst van zolder gehaald. De verwarming hoefde niet aan. Pfew. Wat een werk. Zweet onder de oksels.

De boom staat. Eva heeft haar kerst slaapkamer. De buitenverlichting werkt. Vandaag nog even de puntjes op de I. Komt goed. Zo gezellig weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s