Koken.

Ik vind het super leuk om te koken. Helaas vinden mijn kinderen niet veel lekker. Dat maakt het koken minder leuk.

Mijn vader moest van mijn moeder leren koken sinds zij wist dat ze ernstig ziek was. En wauw, wat een talent. Hij maak heerlijke dingen. Bakt een cake. Kookt de lekkerste pompoen πŸŽƒ soep.

Ik ben niet eens verbaasd. Vroeger wilde ik weleens iets bakken. Dan stond mijn moeder naast mij en riep weleens naar mijn vader. Jan! Hoe zou je dit doen? Dat dus. Het zat er toen al in. Maar op de een of ander manier was het toen de vrouw die kookte en de man die overdag naar zijn werk ging.

Zo leuk om te zien dat mijn vader alsnog kan laten zien dat hij kan koken en bakken. Mijn moeder heeft daar profijt van en ik geniet van de foto’s al hij weer iets lekkers heeft gemaakt. En soms eet ik mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s