Kroeshaar

Gistermorgen vroeg Eva aan mij of ik haar met de auto naar school kon brengen. Say what? Waarom? Het regende niet eens. Eerst snapte ik niet wat de reden was. Later kwam ik erachter dat het om haar haar ging. Op de fiets krijg je kroeshaar. Vind ze.

Ik zei nee tegen Eva. Ik breng je niet met de auto. Zij stapte op haar fiets. Pfff. Dat haar. Was voor haar echt een ding. Vocht in de lucht. Misschien toch alles in een staart. Prima. Ik pakte een elastiek.

Die staart voelde voor Eva niet goed. Wat is dan de oplossing? Kammen en borstelen en daarna met de auto naar school gaf Eva aan. No way. Een borstel in haar tas. Probleem opgelost.

Ik zag ook nog lippen gloss. Ze zal toch niet verliefd πŸ’˜ zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s