De geurvreter.

Vorig weekend dus het Sint feest gevierd met mijn ouders en de kinderen.

Steeds als ik daaraan denk. Moet ik weer lachen. Wat hebben wij allen gelachen.

De kinderen waren blij met elk kadootje. Overdag was ik met Eva naar een winkel geweest. Zij mocht iets kopen voor opa en oma. Iets leuks en iets geks. Voor oma waren wij zo klaar. Maar voor opa…. Engels drop en verder …..

Toen zag ik een spray voor in de schoen. Tegen zweet luchten. Gekocht. Mijn vader had eerst geen idee wat het was. Daan pakte het kado. Drukte erop. Er kwam mij een gaswolk vrij. Een grote mist bende. Maar wel een met een lekkere geur. Oma wapperde als een gek om de stofwolk weg te krijgen. Wat moesten wij lachen. Nu nog steeds als wij eraan denken.

Dit Sint feest heeft een herinnering met een grote lekkere geurende mist wolk. Te leuk.

Ondertussen ben ik erachter gekomen dat die spray best handig is. Regelmatig staan meerdere paren schoenen van jongens in de hal bij de voordeur. Dan hangt daar een lucht. Ik had al een keer een lucht verfrisser daar neer gezet. Die won het niet van de stinkende schoenen. Als de geur mij nu te heftig wordt dan pak ik de spray. Dan ruiken de schoenen weer naar bloemen en denk ik aan ons Sinterklaas feest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s