Wat zou jij doen?

Eva op de fiets naar school. Zie ik haar telefoon thuis liggen. Haar rooster staat op een app op haar telefoon.

Wat zou jij doen? Zo laten? Dan moet Eva maar aan een klasgenoot vragen naar welke les ze moet. Alleen heeft ze niet altijd les met haar eigen klas. Soms worden er groepen gemaakt van een paar kinderen uit elke klas en samengevoegd voor een les. En Eva heeft flex lessen. Daar schrijft elke leerling zich voor in. Dus ook voor iedereen weer een andere les….. Zou Eva zich redden? Of komt ze weer bij iedere les te laat? Ze heeft al een paar aantekeningen hiervan. Ik ben haar aan het leren dat ze eerder naar een klaslokaal moet lopen. Als ze dan ziet dat het donker is moet ze verder kijken, vragen, etc.

Ik was dus zo’n gek die zag dat haar telefoon hier lag en zij onderweg naar school was. Dus ik, hop, de auto in. Ik haalde haar in. Durfde niet te toeteren. Dat overleefde ze ws niet. Ze herkend nooit mijn auto. Al zwaai ik πŸ˜†. Ik stopte iets verderop. Sprong de auto uit. Joehoe! Eef! Hier is je moeder met je telefoon. Eva pakte deze gretig aan. Dank mam. Kus. En door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s