Slecht geslapen.

Pfff, veel wakker geweest vannacht. De kat liep boven los. Gek? Normaal heb ik de slaapkamer deuren dicht. Want anders weet ik het wel. Dan heb je een kat die op je hoofd gaat slapen. Liefkozend aan je oor likt. Niet mijn ding kan ik zeggen πŸ˜†.

Eva vroeg of Dolf toch op de slaapkamers mocht komen. De deuren stonden dus open. Behalve bij Daan. Die wil dit echt niet.

Het begon met de kast. Zo gek. Dolf πŸˆβ€β¬› doet steeds de kledingkast bij mij open. Dan gaat ze erin en eruit. Vind ik eng. Waarom wil ze de kast in? Wat doet ze daar? Of wil ze misschien (heel modern) uit de kast komen? Dat zal het zijn. Zij, genaamd Dolf (een jongensnaam) komt gewoon graag uit de kast.

Prima. Ook weer opgelost.

Vanmorgen had ik weer een nieuw kapsel. Dolf heeft met haar nagels mijn haar getoupeerd. Mijn oren zijn weer schoon gelikt. Ik voel mij weer een heel ander mens πŸ˜›.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s