Gelachen op het werk.

Gisteren werkte ik met een collega die eigenlijk al gestopt was. Maar nu als oproepkracht bijna elke week wel een dag bij ons werkt. Super fijn. Dan kan een andere collega een dagje vrij of het programma kan doorgaan. Ze is zo gezellig.

Wij hadden een arts uit BelgiΓ«. Extra. Die wilde dingen leren van een Nederlandse collega arts. Deze meneer de Belg had een naam. Een normale naam. Ik wist deze. Mijn collega had een andere naam in haar hoofd. Ze riep al een paar keer de verkeerde naam naar deze Belgische arts. De anesthesist keek steeds op. Het was namelijk zijn voornaam. De verkeerde reageerde dus steeds. En de goeie zei niks terug. Naderhand hilarisch.

Op een gegeven moment stond mijn collega met de Nederlandse en Belgische arts te assisteren bij het opereren. Ze zei toen tegen meneer de Belg; zeg Harm, vindt je het niet wennen hoe wij elkaar in Nederland aanspreken? Ipv van u bijvoorbeeld jij. Hij keek op en zei; jawel, zeker en vast, heel bijzonder. Ik heet namelijk geen Harm. Whahaaaa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s